Tuesday, 1 October 2013

~ Its just about a button ~

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua . sejak dua menjak ni . nama aku akhir2 nie sering dipanggil dekat perhimpunan . its okay . aku x ksh . pasal kisah yang baru berlaku baru2 nie . aku nak cerita dari awal sampai akhir . and korang boleh judge sendiri . ianya berlaku masa aku nak balik kelas dari kantin . someone dtg and tego pasal satu button iaitu button " Democracy Is Dead ". dia cakap x boleh pakai button nie . aku okay je . pasal tu salah aku . aku terima . dalam 2 3 hari lepas tu . ada bdk form 2 datang . BUDAK : abg azhar kan ? AKU : ye saya . kenapa ? BUDAK : ada ****** cerita pasal abg . pasal button tu . kelakar gila AKU : !@#$%^&*()_ then aku menyiraplahh . aku update kat fb . ada pulak baruah mana bagi tahu . aku x ksh . then nama aku kena panggil kat perhimpunan . yang aku pelik . aku x der mention nama sesiapa . and dia terasa . sebab apa? sebab kau yang buat kan .siapa makan cili dia terasa pedasnya . kau yang malukan aku kan . kau ingat aku x der maruah ? kau ambik port pasal status aku sebab aku bash kau . bdk2 sekolah yang free hair asal kau x nak sebot nama dia kat perhimpunan ? itu lagi baik rasanya . biar dia org insaf sikit . hahahaha . yang aku pelik . kau nak ugut aku ? kau nak cederakan emosi aku sebelum exam ? weyhhh . kau nak gantung . nak buang . aq x rugi apa2 pon . tp kau kena ingat . nanti kita akan dipersoalkan mcm mana kita gunakan kuasa kita bila kita dah mati nanti . cerita pasal fb . fb lah . tak perlu nak di bawa ke sekolah . aku x peduli apa yang nak jadi . SEKIAN TERIMA KASIH .

Wednesday, 12 December 2012

End Of The Year Of 2012

Assalamualaikum semua .. dah lama x update blog .. dah berhabuk da.. sekarang dah nak penghujung bulan 12 .. dah nak masuk tahun baru . mcm2 benda dah lalui .. semua dah berlaku and dah x boleh ubah apa2 ag .. exam penggal 1 untuk STPM pon dah lepas . tinggal lagi 2 penggal .. nak kata susah mmg susah .. harap2 pointer melebihi 2.0 keatas . dekat sekolah kawan2 banyak dah pergi u . untung lah rezeki korang kan . aku doakan yang terbaik untuk korang .. belaja betol2 jangan terlalai pulak .. aku x kan lupakan kawan2 aku sepanjang aku berada kat SMK Buloh Kasap . daripada tingkatan 1 sampai lah 6 . semoga kita akan menjadi kawan dunia dan akhirat okay .

Friday, 16 December 2011

~kerja part time mase sekolah~


nie kerja aq maser sekolah2 dulu .. best sgt maser nie .. timba pengalaman .. mcm2 tempat pernah pergi .. mcm2 kerenah org jmper ... mcm2 pengantin jmper .. maser kerja nie aq paling suker ..skunk dah benti ... hmmm



Friday, 9 December 2011

kerja oh kerja

akhirnya aq dah isi borang tok pizza hut...rasenyer dpt kot...haha..2 3 hari ag dyer org kol...hee...dpt lha rase kerja ag...maser skolah dulu pon dah kerja...x der msalah kot setakat kerja pizza...tempat sejuk dan nyaman...hahaha...timba pengalaman sebelom sambong blaja...bak kate bro in law aq....mlm nie sepupu aq blk...berjaming sampai mampos lha jwwbnyer...yeah !!

Wednesday, 7 December 2011

~habis spm sudah~

setelah hampir sebelas tahun belajar .. akhirnya selesai lha satu tugasan yg berat ... mmg lega dah lepas .. aihh .. lpas nie nak kerja lak .. or tanam anggur ... ataupon jdk pemuzik sepanjang masa ... atau nak sambong blaja ,,, masih tgh berfikir ... tentera ... or pemuzik ... or dudok kampong jerk ... erghhh ... baik rest dulu tnggu result keluar ... n then nak masok aswara .. hahaha ... berangan .. nak blaja pandai2 .. nak tlg ayah n emak ..

Friday, 2 December 2011

~The reason~

I'm not a perfect person There's many things I wish I didn't do But I continue learning I never meant to do those things to you And so I have to say before I go That I just want you to know I've found a reason for me To change who I used to be A reason to start over new And the reason is you I'm sorry that I hurt you It's something I must live with every day And all the pain I put you through I wish that I could take it all away And be the one who catches all your tears That's why I need you to hear I've found a reason for me To change who I used to be A reason to start over new And the reason is you And the reason is you And the reason is you And the reason is you I'm not a perfect person I never meant to do those things to you And so I have to say before I go That I just want you to know I've found a reason for me To change who I used to be A reason to start over new And the reason is you I've found a reason to show A side of me you didn't know A reason for all that I do And the reason is you ...

Thursday, 1 December 2011

~ 1 Disember 2011 ~

aryni dok umah jerk . ptg tdy kuar kejap .. g antar barang umah sedare ... aihh ..x tahu nk g mner .. study x lagi ni .. hahha ... nak jamming bdk2 nie tah mner .. aihh ...