Tuesday, 1 October 2013

~ Its just about a button ~

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua . sejak dua menjak ni . nama aku akhir2 nie sering dipanggil dekat perhimpunan . its okay . aku x ksh . pasal kisah yang baru berlaku baru2 nie . aku nak cerita dari awal sampai akhir . and korang boleh judge sendiri . ianya berlaku masa aku nak balik kelas dari kantin . someone dtg and tego pasal satu button iaitu button " Democracy Is Dead ". dia cakap x boleh pakai button nie . aku okay je . pasal tu salah aku . aku terima . dalam 2 3 hari lepas tu . ada bdk form 2 datang . BUDAK : abg azhar kan ? AKU : ye saya . kenapa ? BUDAK : ada ****** cerita pasal abg . pasal button tu . kelakar gila AKU : !@#$%^&*()_ then aku menyiraplahh . aku update kat fb . ada pulak baruah mana bagi tahu . aku x ksh . then nama aku kena panggil kat perhimpunan . yang aku pelik . aku x der mention nama sesiapa . and dia terasa . sebab apa? sebab kau yang buat kan .siapa makan cili dia terasa pedasnya . kau yang malukan aku kan . kau ingat aku x der maruah ? kau ambik port pasal status aku sebab aku bash kau . bdk2 sekolah yang free hair asal kau x nak sebot nama dia kat perhimpunan ? itu lagi baik rasanya . biar dia org insaf sikit . hahahaha . yang aku pelik . kau nak ugut aku ? kau nak cederakan emosi aku sebelum exam ? weyhhh . kau nak gantung . nak buang . aq x rugi apa2 pon . tp kau kena ingat . nanti kita akan dipersoalkan mcm mana kita gunakan kuasa kita bila kita dah mati nanti . cerita pasal fb . fb lah . tak perlu nak di bawa ke sekolah . aku x peduli apa yang nak jadi . SEKIAN TERIMA KASIH .

2 comments:

  1. cool beb. biasa laa orang yg sibuk spy kita ni sbb kita best. dorg takdak ape nk di banding kan dgn kau yg menarik ni. haa tak gitu ? btw musik backgorund best....

    ReplyDelete
  2. yeahhh , thenkz ayu . sebab support

    ReplyDelete