Wednesday, 12 December 2012

End Of The Year Of 2012

Assalamualaikum semua .. dah lama x update blog .. dah berhabuk da.. sekarang dah nak penghujung bulan 12 .. dah nak masuk tahun baru . mcm2 benda dah lalui .. semua dah berlaku and dah x boleh ubah apa2 ag .. exam penggal 1 untuk STPM pon dah lepas . tinggal lagi 2 penggal .. nak kata susah mmg susah .. harap2 pointer melebihi 2.0 keatas . dekat sekolah kawan2 banyak dah pergi u . untung lah rezeki korang kan . aku doakan yang terbaik untuk korang .. belaja betol2 jangan terlalai pulak .. aku x kan lupakan kawan2 aku sepanjang aku berada kat SMK Buloh Kasap . daripada tingkatan 1 sampai lah 6 . semoga kita akan menjadi kawan dunia dan akhirat okay .

No comments:

Post a Comment